+36 30-206-2350 desszeretlek@gmail.com

Esküvői torták

"Ez a nap egyszeri és megismételhetetlen."

Esküvői torta

Egy esküvői torta elkészítése nagyon megtisztelő feladat, hiszen a pár a nagy napra készülő édességek kapcsán általában több szempontot is szeret figyelembe venni. Nagyon szeretem, hogy megismerhetem Őket, szinte kibontakozik egyféle „kihívás”, hogy a torta személyre szabott legyen, illeszkedjen az esküvő stílus és színvilágába, és ami a legfontosabb ízben kápráztassa el a megrendelőt és a násznépet.

Évek óta azon dolgozom, hogy a design és a tökéletes ízharmónia együtt mozogjon, nekem nagyon fontos, hogy tudjak széles választási lehetőséget biztosítani ízválasztékban és esztétikai megjelenésben egyaránt. Sokan, sokszor már leírták a jó cukrásztermék előállításának alapja a minőségi alapanyag, természetesen a műhelyben teljesen kizárom az adalékanyagokkal, ízfokozókkal készített termékek előállítását. Minden párt arra bíztatok, bátran legyen különleges, egyedi hiszen ez a nap egyszeri és megismételhetetlen.

Kívánom, hogy találjátok meg azokat a szolgáltatókat, akik segítenek, ha kell merésznek, bohémnak, elegánsnak, visszafogottnak, letisztultnak lenni.