Torta a Nagy Napra

"Ez a nap egyszeri és megismételhetetlen."
Torta rendelés

Torta, ami rólatok szól

Ez a Ti Nagy Napoktok, az egyszeri és megismételhetetlen alkalom, szeretnétek, hogy tökéletes legyen. Én azon fogok dolgozni, hogy a tortátok pont olyan legyen, ahogy megálmodjátok. Ahogy megismerlek Titeket, kibontakozik előttem történetetek, elérjük, hogy a torta pont olyan egyedi és különleges legyen, mint maga az esemény, tökéletesen passzolva az esküvőtök stílusához és színvilágához. 

Legyen emlékezetes a torta

Tudom, hogy nagy elvárásaitok vannak esküvői tortátokkal kapcsolatban. Nem is csoda, hiszen egy ilyen tortának mind megjelenésében, mind ízvilágában különlegesnek és emlékezetesnek kell lennie.

Évek óta azon dolgozom, hogy a design és a tökéletes ízharmónia együtt mozogjon. Fontosnak tartom, hogy széles kínálatból  tudjátok kiválasztani az ízvilágot és az esztétikai megjelenés egyaránt. Ebben pedig a minőségi alapanyagok segítenek.

Beszéljük meg, hogy mit szertnétek

Egy esküvői torta sosem lehet tömegtermék. Minden részletet, az utolsó apró elemig személyre szabottan, egyedi igényeitek alapján készítek el. Ezért fontos, hogy a rendelés leadásához alapos egyseztetés szükséges, mely alapján el tudom készíteni egyedi árajánlatotok. Hogy megkönnyítsem a dolgotkat, a kapsolatfelvételhez mindössze annyi a dolgotok, hogy kitöltitek az alábbi űrlapot. Ez után személyesen kereslek majd benneteket.

Desszertasztalok

Egy ízlésesen tálalt, finom édességektől teli asztal minden alkalom koronája lehet, különösen, ha a desszertek szépen, igényesen kivitelezett formában kerülnek rá. Azt vallom, hogy megújulni, tapasztalatok alapján változtatni a fejlődés érdekében elengedhetetlen, ezért készítünk évről évre új kínálatot. A kicsi, apró falatok, krémek, macaronok, tartok lehetőséget adnak több íz megkóstolására, igazi kulináris élmény- forgatagot tudunk teremteni egy jól összeválogatott desszertasztallal.

További inspiráció