Torta rendelés

Megnézem a kategóriákat

Torták minden nagy alkalomhoz

Ezek az elegáns és finom édességek minden alkalomhoz tökéletesen illenek. Műelyünkben készülő torták teljesen egyediek és pontosan azt az ízvilágot és megjelenést adják, amire vágysz. Esküvő, családi rendezvény, kicsik és nagyok születésnap. Nálunk mindegyikre készül torta. Válassz a kategóriák közül és rendeld meg most a hozzád illő tortát.

Esküvői torták

Alkalmi torták

Mousse torták

Mentes torták

Általános tudnivalók

 

Nagyon megköszönjük, ha az esemény előtt amire tortát szeretnél rendelni legalább egy héttel előbb felveszed velünk a kapcsolatot.

Megrendelésedet elküldheted e-mailben (desszeretlek@gmail.com) vagy a honlapon keresztül kitöltött megrendelőlap segítségével.

Ha egyeztetni szeretnél a tortáról, vagy árajánlatot kérni azt e-mail-en keresztül  tudjuk bonyolítani vagy telefonon kereshetsz minket (+36-30-206-2350).

Alapvetően kétféle tortatípust készítünk. Honlapunkon megtalálható minden információ.

Egyedi dekor mindkét típusra készülhet, ennek ára egyedi, amit egyeztetés után tudunk megmondani. Jellemzően 2D  és 3D megoldások, kézzel  festve, készítve. Ha van olyan fotó, torta dekor, ami segít nekünk, hogy az elképzelésedet könnyebben megértsük, csatold nyugodtan.

További inspiráció